Skip to main content

[vc_single_image image=”173″ img_size=”1200×600″]

[vc_single_image image=”174″ img_size=”800×600″]

POSTUPAK UGRADNJE IMPLANTATA

Potpuno bezbolna ugradnja implantata!

Nakon obavljenog stomatološkog pregleda i napravljenih potrebnih pretraga, liječnik stomatolog dogovara s pacijentom termin ugradnje implantata.

[vc_single_image image=”175″ img_size=”800×500″]

Implantat je titanski vijak koji se ugrađuje u čeljusnu kost kako bi mogao imitirati prirodan korijen zuba. Osnovni uvjet za postavljanje implantata je da ima dovoljno kosti. Međutim i u situacijama gdje je kost oskudna, kirurškom intervencijom omogućuje se postavljanje istih – augmentacijom kosti ili po potrebi sinus liftingom. Ugradnja implantata u čeljusnu kost potpuno je bezbolna jer se izvodi pod lokalnom anestezijom i traje iznimno kratko.

[vc_single_image image=”177″ img_size=”600×600″]

Nakon ugradnje implantata slijedi proces tzv. OSEOINTEGRACIJE. Oseointegracija je vremenski period od 3 do 6 mjeseci koji mora proći kako bi implantat mogao srasti s kosti.

Nakon procesa oseointegracije slijedi SUPRASTRUKTURA (Abutment) i podrazumijeva postavljanje nadogradnje za zubni nadomjestak. Nadomjestak može biti most, krunica ili proteza.

Uz kvalitetno ugrađene implantate nikada nećete imati osjećaj da to nisu Vaši zubi! Estetic smile jamči kvalitetu i stručnost ugradnje implantata. Posjetite nas i riješite problem gubitka zubi!

Radno vrijeme poliklinike

Ponedjeljak – Srijeda – Četvrtak:

13:00 - 21:00 h

Utorak – Petak: jutarnja smjena

07:00 - 15:00 h

Subota:

po dogovoru