Skip to main content
Oralna kirurgija

Uznapredovali parodontitis, duboki karijes, upalni proces?

Rješenje je oralna kirurgija!

Oralna kirurgija je grana stomatologije koja se bavi dijagnozom i kirurškim liječenjem bolesti, ozljeda i poremećaja usne šupljine, čeljusti, lica i povezanih struktura.

Unatoč napredovanju moderne stomatologije, nažalost, vađenje zuba i dalje je najčešći zahvat oralne kirurgije. Nadalje, jedan od češćih zahvata su vađenja umnjaka, operativna ili neoperativna.

Odstranjivanje vrška korijena zuba također je jedan od češćih operativnih zahvata do kojeg dolazi ukoliko se problem ne može riješiti endodoncijom, odnosno liječenjem zuba.

Često se znaju pojaviti i ciste, iako nisu opasne za zdravlje, nužno ih je kirurški odstraniti.

Imamo bogato iskustvo i potrebnu stručnost za pružanje visokokvalitetne kirurške skrbi.

Naši oralni kirurzi obavljaju razne postupke, uključujući vađenje zuba, uklanjanje umnjaka, postavljanje dentalnih implantata, korekciju nepravilnosti čeljusti, rekonstrukciju kosti, liječenje infekcija i tumora , kao i druge kirurške zahvate u ustima i oko nje.

Naši oralni kirurzi posvećeni su pružanju individualne skrbi, uz pažljivo praćenje tijekom postoperativnog razdoblja kako bi se osiguralo Vaše optimalno zdravlje i oporavak.

Kao što je navedeno, postoje brojni čimbenici zbog kojih je oralna kirurgija stalno prisutna i često se primjenjuje. Važno je naglasiti da je neposredno povezana s implantologijom, jer ugradnja implantata podrazumijeva upravo oralno – kirurški zahvat.

Estetic smile tim ima liječnika specijalista oralne kirurgije i s iskustvom obavljamo sve oralno – kirurške zahvate!

Radno vrijeme poliklinike

Ponedjeljak – Srijeda – Četvrtak:

13:00 - 21:00 h

Utorak – Petak: jutarnja smjena

07:00 - 15:00 h

Subota:

po dogovoru