Skip to main content
Non prep ljuskice

Rješenje za savršen osmijeh

Non – prep ljuskice su posebna vrsta keramičkih ljuskica koje se mogu primijeniti na zube bez potrebe za brušenjem zuba. Ova tehnika omogućuje minimalno invazivno rješenje za poboljšanje estetike osmijeha.

Non-prep ljuskice pružaju niz prednosti. Budući da se zub minimalno ili uopće ne brusi, zubi zadržavaju svoju prirodnu strukturu i jačinu. Ova tehnika je manje invazivna i obično ne zahtijeva anesteziju ili obnovu zuba nakon ugradnje. Non – prep ljuskice također pružaju prirodan i estetski privlačan izgled osmijeha.

Postupak ugradnje Non prep ljuskica

U našoj stomatološkoj ordinaciji pružamo usluge ugradnje non – prep ljuskica s pažljivim pristupom i stručnim timom.

1

Konzultacije

Stomatolog će provesti detaljan pregled zuba i razgovarati o Vašim ciljevima i očekivanjima. Ovo je prilika da postavite sva pitanja i izrazite svoje želje vezane uz izgled osmijeha.
2

Otisak

Nakon konzultacije, stomatolog će uzeti otisak zuba kako bi se napravio precizan model. Ovo je važan korak za izradu individualnih non - prep ljuskica koje će savršeno odgovarati Vašim zubima.
3

Izrada ljuskica

na temelju otiska, dentalni tehničar u stomatološkom laboratoriju izrađuje non - prep ljuskice. Keramičke ljuskice su izrađene od visokokvalitetne dentalne keramike koja se podudara s bojom i teksturom prirodnih zuba.
4

Cementiranje

Kada su ljuskice izrađene, stomatolog će ih pažljivo postaviti na prednju stranu zuba. Poseban dentalni cement se koristi za trajno cementiranje ljuskica na zube. Stomatolog će provjeriti prilagodbu i estetiku ljuskica prije završnog cementiranja.

Radno vrijeme poliklinike

Ponedjeljak – Srijeda – Četvrtak:

13:00 - 21:00 h

Utorak – Petak: jutarnja smjena

07:00 - 15:00 h

Subota:

po dogovoru