Skip to main content
Izbijeljivanje zuba

Beyond lampa – inovativno rješenje za savršeno bijele zube

Izbjeljivanje zuba je popularna stomatološka procedura koja ima za cilj posvijetliti prirodnu boju zuba i poboljšati njihov estetski izgled. Ova metoda se koristi za uklanjanje mrlja, promjene boje i oživljavanje bjeline zuba.

Beyond tehnologija

Tretman izbjeljivanja zubi definitivno je inovacija kozmetičke stomatologije koja brzo i učinkovito izbjeljuje zube, a što je najvažnije predstavlja dugotrajno rješenje.

Beyond tehnologija posebna je po tome što koristi lampu (akcelerator) koja izbjeljuje zube imitirajući plavo svjetlo. Plavo svjetlo visokog je intenziteta kojim se aktivira formula za izbjeljivanje.

Specijalni sastojci, zajedno sa česticama silicij dioksida i vodikovog peroksida predstavljaju savršenu formulu kojoj se na učinkovit način izbjeljuju zubi.

Prednosti izbijeljivanja zuba su vidljivi rezultati i poboljšanje estetike osmijeha.

Izvrsna je opcija za uklanjanje mrlja uzrokovanih kavom, čajem, crvenim vinom, pušenjem ili starenjem. Izbijeljeni zubi mogu značajno poboljšati samopouzdanje pacijenta i pružiti osjećaj svježine i mladosti.

Važno je napomenuti da izbijeljivanje zuba može biti manje učinkovito u slučajevima ozbiljnog oštećenja cakline, nekih vrsta mrlja ili kod nekih pacijenata s određenim dentalnim stanjima. Stoga je prethodna konzultacija sa stomatologom važna kako bi se procijenila prikladnost pacijenta za postupak izbijeljivanja.

Radno vrijeme poliklinike

Ponedjeljak – Srijeda – Četvrtak:

13:00 - 21:00 h

Utorak – Petak: jutarnja smjena

07:00 - 15:00 h

Subota:

po dogovoru