Skip to main content
Dijagnostika

Dijagnostika je ključna...uz znanje i stručnost liječnika stomatologa!

Kavo OP 3D omogućuje nam da dobijemo precizne 3D snimke Vaše čeljusti i zuba s visokom razlučivošću i detaljima. Ova napredna tehnologija pruža nam dublji uvid u strukturu Vaših zuba, kostiju i tkiva, što nam omogućuje da postavimo točnu dijagnozu i planiramo individualizirano liječenje.

Koristeći Kavo OP 3D, možemo identificirati i dijagnosticirati različite dentalne probleme, uključujući karijes, infekcije korijena, stanje kosti, položaj zuba i mnogo više. Ove detaljne 3D snimke omogućuju nam da razvijemo precizan i individualan plan tretmana koji je prilagođen Vašim potrebama.

Snimanje brzo i udobno!

Kavo OP 3D tehnologija također donosi brojne prednosti pacijentu. Snimanje je brzo, udobno i bezbolno. Osim toga, smanjuje se potreba za dodatnim snimanjima i smanjuje se ukupno vrijeme provedeno u stomatološkoj ordinaciji.

U našoj ordinaciji, koristimo najnoviju Kavo OP 3D tehnologiju kako bismo Vam pružili najkvalitetniju dentalnu skrb.

S povjerenjem se obratite našem stručnom timu za detaljniju dijagnozu i personalizirano liječenje. Vaše oralno zdravlje je naš prioritet, a Kavo OP 3D nam pomaže da pružimo najbolju moguću njegu.

Radno vrijeme poliklinike

Ponedjeljak – Srijeda – Četvrtak:

13:00 - 21:00 h

Utorak – Petak: jutarnja smjena

07:00 - 15:00 h

Subota:

po dogovoru